#1300121

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Чистач Hraniclean 08 200 ml

Залиха - има220,00 ден.

Опис

» Цена/200ml
Безбедно ги чисти сите видови нај
чувствителни површини - високо сјајна,
мат, како и хром.
Лесно отстранува отпечатоци од
прсти, нечистотии па дури и траги
од моливи и маркери.
Им дава сјај на стаклата и огледала,
како и на рамките од прозорците.
Нема траги на темните површини
по употреба.
Уникатна способност да отстрани
хартиени налепници од различни видови
површина.
Изненадувачки ефикасен, нежен со пријатен цитрусен мирис.
Повеќекратна помош за секоја работилница,
како и за Вашето домаќинство.
Ви препорачуваме употреба
со микрофибер крпа за подобар резултат.

Подетални информации

Сродни производи

Чистач Hraniclean HRX 08 600 ml

400,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET