#1400790

#1400790

#1400790

#1400790

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Lamello Машина за спојници со дијамантски нож Zeta P2

Залиха - има183.427,00 ден.

Опис

» Цена/парче
» Сетот се состои од:
1. Zeta P2 – машина за изработка на отвори за спојници.
2. Дијамантско глодало.
3. Позиционер за вертикална обработка .
( се користи при обработка на горната површина од обработуваното парче ).
4. Дистанцер од 2 + 4mm.
( додаток кој се монтира на позиционерот, и се поставува кога имаме
дебелина на плочест материјал поголем од 16mm ).
5. Шаблон за спојници Clamex.
( служи за бушење на отвор за прицврстување на спојницата со инбус клуч ).
6. Диск за агли.
( служи за правилно поставување на машината при бушење под одреден
агол ).
7. Алат за прицврстување на спојници.
8. Приклучок за аспирација 26 + 36mm.
» Јачина: 1050W / 230V
» Брзина: 9.000min
» Мах. длабочина на сечење: 20mm

Подетални информации

Сродни производи

Lamello Спојница Tenso P-14

87,00 ден.

Lamello Спојница Clamex P-14

146,00 ден.

Lamello Спојница Clamex P-10

146,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET