#1300118

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hranipex Чистач за кантерица во партони црвен JOWAT 930.94 PUR HM

Залиха - нема5.151,00 ден.

Опис


Чистач за кантерица кој се употребува за отстранување на PUR.
Се препорачува средството да се аплицира
веднаш по кантирањето за да не дојде до
оштетување на машината.

Подетални информации

ФИЛТЕР