#600225

#600225

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hailo Корпа за отпадоци за ел.450mm, 3x10L, Cargo soft-сива

Залиха - нема17.632,00 ден.6.980,00 ден.

Боја

  • сива

Димензии

  • 450mm

Опис

» Цена/парче
Во сетот се вклучени:
- Механизам со целосно извлекување и меко затворање.
- Фиксна метална полица.
Тип на отворање : Корпата се извлекува заедно со фронтот на елементот.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET