#1400783

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Stalco Perfect Бургија за дрво 10x133mm

Залиха - има112,00 ден.67,00 ден.

Опис

» Врв на бургијата со што се овозможува
прецизно бушење без потреба од претходно
обележување
» Брзо отстранување на струготини

Подетални информации

ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ