#1400753

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Stalco Бит за шрафење клуч 6x50mm

Залиха - наскоро93,00 ден.

Опис

» Изработено од висококвалитетен челик
» 1/4’’ шестоаголен профил

Подетални информации

ФИЛТЕР