#1400740

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Stalco Индустриска дрвена четка со навој 500mm

Залиха - наскоро244,00 ден.

Опис

» Дрвена рамка изработена од буково дрво;
» Пластичен дел за поставување на рачка со навој;

Подетални информации

ФИЛТЕР