#800476

#800476

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

IF Integrato Ногара со штелување со метален штел 25mm, H=37.5mm

Залиха - има82,00 ден.

Опис

» Погоден за порамнување на тешки плакари, библиотеки и модуларен мебел.
» Подесувањето може да се врши преку Ф 8mm отвор на дното на мебелот користејки S6mm инбус клуч,
прав или крстач шрафцигер.
» Пластично капаче може да се употреби за покривање на отворот во дното на елементот.
» Подесување: 0 - 25 mm.
» Носивост = 175Kg по парче.

» Комбинација на ногарка со нивелација IF Integrato
G и спојница за мебел Target J12, каде поради
специфичниот и патентиран отвор на шрафот за
спојницата се овозможува лесно подесување на
ногарките.

Подетални информации

ФИЛТЕР