#1400730

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Stalco Бит за шрафење PZ2x25mm

Залиха - има14,00 ден.8,00 ден.

Опис

» Магнетен врв
» 1/4’’ шестоаголен профил

Подетални информации

ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ