#1400725

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Stalco Пластични стеги црни 4.8x200mm;100kom

Залиха - нема165,00 ден.

Опис

» Пакување - 100 парчиња

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET