#1400723

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Stalco Пластични стеги црни 2.5x80mm;100 ком

Залиха - има19,00 ден.

Опис

» Пакување - 100 парчиња

Подетални информации

ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ