#OPL164PE16GKL

#OPL164PE16GKL

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка 164 PE Kronospan Srb Антрацит Софт 2800x2070x16mm

Залиха - има2.610,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 16mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ