#TALCAM01

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Масивна талпа Чамова L=400см; d= 5см, сува окрајчена

Залиха - нема26.260,00 ден.

Боја

  • дрвен декор

Дебелина

  • 50mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET