#ABS18247HU221DC

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS 18247 Hranipex Кафена кожа структура 22x1mm HU

Залиха - нема30,00 ден./m9,99 ден./m

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 22x1mm

Подетални информации

ФИЛТЕР