#1300099

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Riepe Чистач RI 001 Release Agent LPZ//II 30 литри

Залиха - има16.160,00 ден.

ОписАплицирањето на оваа специјална супстанца спречува лепење остатоци од лепилото на
работното парче.

Пакување: 30l

Подетални информации

ФИЛТЕР