#1300086

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Hranipex Х-полимер мс бел - 290ml

Залиха - нема260,00 ден.

Опис

Технички лист

Основа: hybrid polymer
Вид на сушење: neutral alcoxy group
Време на обработка: cca.6min
Време на сушење: 2-3мм/24h ( релативна влажност 55% )
Температура на аплицирање: од 5°C до 35°C
Термички отпорен: од -40°C до 90°C
Пакување: Туба 290ml ( 15 парчња )
Сила на лепење: 500 kg/m2

Поле за аплицирање:
Погоден за лепење и изолирање на сите градежни материјали - камен,бетон,метал,тули,стакло,керамика,гипс,полиуретан,пластика,шпер плоча итн. Исто така е погоден за еластични споеви на позиции кои вибрираат, за поврзување елементи направени од глванизиран челичен лист, месинг и други метали.

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET