#1300076

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Лепак Hranipur 45 800ml

Залиха - нема370,00 ден.

Опис

Технички лист

Основа: PUR prepolymer
Отворено време во минути на 20°C: 25-45
Минимално време за пресување во минути на 20°C : 120
Пакување: 1 парче 800g ( 12 парчиња )

Поле за аплицирање:
Монтажа на меки дрва: ++
Монтажа на цврсти и тропски дрва: -
Плочесто лепење на дуплекси од иверици или MDF: +++
Плочесто лепење на HPL, CPL на иверица или MDF на ладна температура: ++
Фурнирано еднострано нанесување на лепило: +
Лепење на полистирен пена: +++
Лепење врз бои, метал, бетон, керамика: +

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET