#1200142

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Завршна лајсна Rehau Венге луизијана 4100mm

Залиха - има1.132,00 ден.555,00 ден.

Подетални информации

Сродни производи

Работна плоча Kronospan Cz - Венге Луизијана BS 4100x600x38mm

продажба само во салон
ФИЛТЕР