#1200139

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Завршна лајсна Rehau Дискавери 4100x600mm

Залиха - има668,00 ден.389,00 ден.

Подетални информации

ФИЛТЕР