#1200135

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Завршна лајсна Rehau Кафеав турмалин 4100mm

Залиха - има836,00 ден.555,00 ден.

Подетални информации

ФИЛТЕР