#1300052

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Лепак HRANIPUR PUR 15 D4, 800ml

Залиха - нема370,00 ден.

Опис

Технички лист

Основа: PUR prepolymer
Отворено време во минути на 20°C: 15-25
Минимално време за пресување во минути на 20°C : 60
Пакување: 1 парче 800g ( 12 парчиња )

Поле за аплицирање:
Монтажа на меки дрва: ++
Монтажа на цврсти и тропски дрва: -
Плочесто лепење на дуплекси од иверици или MDF: +++
Плочесто лепење на HPL, CPL на иверица или MDF на ладна температура: ++
Фурнирано еднострано нанесување на лепило: +
Лепење на полистирен пена: +++
Лепење врз бои, метал, бетон, керамика: +

Подетални информации

Сродни производи

Масивна работна плоча даб 4200x600x38mm

16.250,00 ден.

Масивна работна плотна даб 4200x1210x38mm

34.854,00 ден.

Масивна работна плотна орев 4200x600x38mm

38.710,00 ден.

Масивна работна плотна Acacia Багрем 4200x600x38mm

24.352,00 ден.

Масивна работна плотна орев 4200x1210x38mm

78.075,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET