#100149

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

IF Гасен амортизер за надолу,K12, L=244mm

Залиха - наскоро1.728,00 ден.

Опис

» Благодарение на намалената големина и минималистичкиот дизајн, новиот
К12 систем обезбедува нов концепт на елеганција со сите детали.
» Широк асортиман на (N) снаги, како би одговарал на билокоја димензија и
маса на врата.
» К12 системот е решение кое е лесно за инсталација без потреба од
дополнителни штрафови, намалувајќи го времето за монтажа.
» К12 системот овозможува нежно и континуирано движење на вратата до
максималниот агол на отворање.
» Системот е изработен од комбинација на пониклувани и пластични
компоненти.

Подетални информации

Сродни производи

Strong Шарка за бифе бела

111,00 ден.

Шарка за маса

217,00 ден.

IF Шарка за бифе Kimana Ф26

395,00 ден.

Strong Шарка за бифе кафена

174,00 ден.
ФИЛТЕР