#200171

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Strongride 1D Лизгач со делумно извлекување со меко затварање 40см

Залиха - има414,00 ден.

Опис

» Издржливост 80 000 отворања
» Вертикално подесување до 3mm

Подетални информации

Сродни производи

Шраф еуро 6.3x13mm

2,00 ден.
ФИЛТЕР