#1200062

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Завршна лајсна Аљаска мермер висок сјај 6507 L=4100mm

Залиха - има1.068,00 ден.555,00 ден.

Подетални информации

Сродни производи

Работна плоча Kronospan Cz - Аљаска мермер SQ 4100x600x28mm

продажба само во салон
ФИЛТЕР