#ZOB6515/6516SQSQ

#ZOB6515/6516SQSQ

#ZOB6515/6516SQSQ

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Ѕидна облога Kronospan CZ Црн бран / Црвен мрамор 4100mm

Залиха - има8.600,00 ден.5.000,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 10mm

Димензии

  • 4100x640mm

Подетални информации

ФИЛТЕР