#ZOB5532/5533BSSQ

#ZOB5532/5533BSSQ

#ZOB5532/5533BSSQ

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Ѕидна облога Kronospan CZ Звездена прашина сива / Каскада 4100mm

Залиха - има11.500,00 ден.6.100,00 ден.

Дебелина

  • 10mm

Димензии

  • 4100x640mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET