#100081

#100081

#100081

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

IF Држач за конзолни елементи Libra H7 сет со плочка

Залиха - има1.923,00 ден.

Опис

» Цена/сет
Технички лист

» Сетот се содржи од еден лев и еден десен држач и една лева и една десна монтажна плочка.

» ПРЕДНОСТИ НА СИСТЕМОТ LIBRA H7:
- Можност за вертикално и длабинско подесување, како и можност за безбедносно
заклучување на кабинетот.
- Системот никогаш не доаѓа во позиција на судирање со фиоките, благодарение на
тенкиот дизајн.
- Нема потреба од дополнителна обработка, не е потребна изработка на жлебови на
страничниот панел.
» Купувачот мора да се осигура дека ѕидот е во соодветен квалитет и изведба.
» Останати фактори кои треба да бидат земени предвид се одредени од:
- типот на странааничниот панел, дебелина и употребениот материјал.
- типот, квалитетот и димензијата на употребените штрафови.
- позицијата, дебелината и ширината на жлебот на задната страна од елементот кој се
изработува за инсталација на грбот.
- носивоста на употребените фиоки, како и конструкцијата на самата фиока.
» Секогаш препорачуваме тестирање на комплетен елемент.

Подетални информации

Сродни производи

IF Алуминиумска поврзувачка греда за Libra H7 - 2m

2.177,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET