#OPL5459SV18KI

#OPL5459SV18KI

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка 5459 SV Kronospan It Жолта Erice Супер мат 2800x2070x18mm

Залиха - има8.560,00 ден.4.300,00 ден.

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

Сродни производи

ABS 5459 Italy Giallo Erice 44x1mm SV

100,00 ден.

ABS 5459 Italy Giallo Erice 22x1mm SV

68,00 ден.
ФИЛТЕР