#OPL6753RN18KI

#OPL6753RN18KI

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Оплеменета иверка 6753 RN Kronospan It Даб беж Nottingham 2800x2070x18mm

Залиха - има8.850,00 ден.4.400,00 ден.

Боја

  • Дрвен декор

Дебелина

  • 18mm

Димензии

  • 2800x2070mm

Подетални информации

Сродни производи

ABS 6753 Italy Rovere Nittingham Beige 22x1mm RN

68,00 ден.

ABS 6753 Italy Rovere Nittingham Beige 44x1mm RN

100,00 ден.
ФИЛТЕР