#200138

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Boxside Дополнителни страници за Strongbox бели-сет, L=450mm

Залиха - има725,00 ден.366,00 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 450mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET