#700229

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Пластична машничка крем

Залиха - има1,00 ден.0,19 ден.

Боја

  • крем

Подетални информации

ФИЛТЕР