#700207

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Покривно капаче за конформат црно Ф7mm

Залиха - има3,00 ден.0,12 ден.

Боја

  • црна

Подетални информации

ФИЛТЕР