#700196

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Пластичен држач за полици со шајка цреша

Залиха - има1,00 ден.0,19 ден.

Боја

  • цреша

Опис

» Цена/парче

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET