#200109

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Лизгач L=400mm целосно извлекување тип он за дрвена фиокаKing slide

Залиха - има2.170,00 ден.833,00 ден.

Димензии

  • 400mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET