#100069

#100069

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

IF Шарка за бифе Kimana Ф26

Залиха - има616,00 ден.

Опис

» Цена/парче
Технички лист

» Kimana е нова шарка развиена од Italiana Ferramenta за користење на врати кои
се отвораат надолу. Обезбедува уникатно и ексклузивно движење кое овозможува
функционирање на вратата дури и во случаи кога дното од елементот лежи врз друг
панел.
панел.
» Малите димензии (Ф26mm отвор и на вратата и на корпусот) и минималистичкиот и
елегантен дизајн придонесуваат да Kimana биде не само функционален производ, туку и
уникатен производ во својата класа.
» Kimana нуди многу едноставно подесување преку PZ2 штрафови кои се скриени испод
покривното капаче.
» Kimana шарката може да се употребува и на алуминиумски профили.
» Различни комбинации на дебелини на вратата и дното од корпусот се возможни со тоа
што Kimana овозможува идеално движење и порамнување на вратата.
» Материјал: цинк и челик

Подетални информации

Сродни производи

IF Гасен амортизер за надолу,K12, L=244mm

2.193,00 ден.

Механизам за бифе 300-350mm

1.155,00 ден.

GTV Гасен амортизер за надолу 80N

137,00 ден.

Strong Механизам за бифе 200mm

230,00 ден.

IF Link Механизам отварање надолу инокс N262

4.337,00 ден.

IF Link Механизам отварање надолу бел AL280

4.337,00 ден.

Strong Механизам за бифе

75,00 ден.

IF Гасен амортизер за надолу Kraby, L = 244mm

1.973,00 ден.

GTV Механизам за бифе VIM - до висина 340mm

703,00 ден.

IF Link Механизам отварање надолу инокс A262

4.337,00 ден.

Strong Механизам за бифе 250mm

250,00 ден.

IF Гасен амортизер за надолу,K12, L=355mm

2.606,00 ден.

IF Link Механизам отварање надолу инокс U262

4.337,00 ден.

GTV Гасен амортизер за надолу 150N

137,00 ден.

IF Гасен амортизер за надолу Kraby, L = 355mm

2.058,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET