#200093

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Лизгач L=500mm целосно извлекување тип он за дрвена фиока King slide

Залиха - има2.391,00 ден.792,00 ден.

Димензии

  • 500mm

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET