#200100

#200100

#200100

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

FGV Лизгач бел L=270mm

Залиха - има110,00 ден.55,00 ден.

Боја

  • бела

Димензии

  • 270mm

Опис

» Издржливост 60 000 отворања

Подетални информации

ФИЛТЕР
OUTLET