#ABS12351HU282

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

ABS 12351 Hranipex Беж Софт 28x2mm HU

Залиха - нема53,00 ден./m17,00 ден./m

Боја

  • Уни декор

Дебелина

  • 28x2mm

Подетални информации

ФИЛТЕР