#900126

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Средство Starglanz за полирање CN 150ml

Залиха - има1.014,00 ден.

Опис

» Цена/парче
Благодарение на специјално дизајнираната, ултра-модерна формула се овозможува чистење на сите иноксни елементи. Освен што го враќа стариот сјај на елементите, по употреба на оваа паста лепењето на бигор и маснотии значително се намалува.

Подетални информации

Сродни производи

Батерија Teka Монт B 978 песок беж

14.080,00 ден.

Tekа Иноксен садопер со дим.445x465mm, за ел.45cm, Stylo 1B

5.889,00 ден.

Teka Батерија IC 915, црна

25.701,00 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.770x500mm, за ел.45cm, DR 77 1B 1D

2.400,00 ден.

Teka Батерија ARK B 938, хром, туш на извлекување

12.260,00 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.815x465mm, за ел.45cm, Stylo 1B 1D

7.108,00 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.770x480mm, за ел.80cm, Universo 2B 79

9.860,00 ден.

Franke Батерија Maris хром бела

15.800,00 ден.

Teka Садопер Stage 60 E 816x565mm

22.483,00 ден.

Батерија Teka Монт 913 Хлиник сива

8.175,00 ден.

Teka Батерија IC 915, хром

22.401,00 ден.

Батерија Teka Expression хром

10.798,52 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.950x490mm, за ел.60cm, Frame 1B 1D Plus

51.874,00 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.630x480mm, за ел.50cm, Classic 1B

8.331,00 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.780x435mm, за ел.45cm, Deva

4.737,00 ден.

Teka Батерија Монт 913, песок

9.668,00 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.Ф490mm, за ел.45cm, Centroval 45

4.555,00 ден.

Teka Батерија Inca, топаз

10.493,00 ден.

Садопер Teka Stylo 1B 1C + MTP 913 сет десен

6.895,61 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.770x480mm, за ел.45cm, Universo 1B 1D 79

5.894,00 ден.

Teka Иноксен садопер за ел.50cm, Linea 40.40 R15

12.917,00 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.770x480mm, за ел.45cm, Basico 1B 1D 80,

5.188,00 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.560x480mm, за ел.45cm, Universal 1B

6.157,00 ден.

Teka Иноксен садопер за ел.45cm, BE 39

5.626,00 ден.

Teka Батерија Inca, хром

8.254,00 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.840x480mm, за ел.50cm, Classic 1B, 1D

8.331,00 ден.

Батерија Teka Pro Professional

16.400,01 ден.

Teka Батерија VTK 938, хром

15.327,00 ден.

Teka Батерија Aura 983, хром, со спуштање

19.806,00 ден.

Teka Батерија Монт 913, хром

5.885,00 ден.

Teka Иноксен садопер со дим.830x830mm, за ел.90cm, Classic Angular 2B

16.506,00 ден.

Teka Батерија IC 915, бела

25.701,00 ден.

Teka Батерија Монт B 978, хром, туш на извлекување

11.790,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET