#101191

#101191

#101191

#101191

#100249

#100249

#100249

#100250

* Сите цени се со вклучен ДДВ, без вклучени трошоци за достава. Новомак го задржува правото за промена на цените и не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

IF Kiaro Механизам за бифе со LED осветлување, антрацит

15.267,00 ден.

Опис

Kiaro е систем за отворање надолу со скриен механизам, голема носивост, минималистички, модерен и елегантен дизајн.
Голема предност е тоа што тој сам се подесува во однос на тежината и димензијата на вратата. Механизмот е двостран со што може да се монтира како лев и десен.
Карактеристики и предности:

Минималистички, модерен и елегантен дизајн.
Двостран механизам.
Интегрирано LED осветлување.
Лесна монтажа.
Скриен механизам.
Голема носивост.

Подетални информации

Овој производ е составен од следните поединечни производи

ФИЛТЕР
OUTLET