#1400770

* Новомак не одговара за евентуални грешки во сликите и техничките податоци.

Stalco Premium Длето за дрво 10mm

Залиха - наскоро417,00 ден.

Опис

» Изработени од CrVчелик
» Метална заштита на врвот на рачката со
што се овоможува заштита на рачката од
удари

Подетални информации

ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ