Акција

#900706
Franke Аспиратор надворешен FPJ 615 V BK А/SS, стаклен, црна

28.074,00 ден.22.459,20 ден.✔ залиха

Акција

#900695
Franke Аспиратор за целосно вградување FBI 502HXSL

8.970,00 ден.7.176,00 ден.✔ залиха

Акција

#900450
Franke Аспиратор IMPRESS, кафена

56.270,00 ден.45.016,00 ден.✔ залиха

Акција

#900449
Franke Аспиратор IMPRESS, црна

56.270,00 ден.45.016,00 ден.✔ залиха

Акција

#900448
Franke Аспиратор SMART DECO, сина

36.280,00 ден.29.024,00 ден.✔ залиха

Акција

#900447
Franke Аспиратор SMART DECO, жолта

36.280,00 ден.29.024,00 ден.✔ залиха

Акција

#900446
Franke Аспиратор SMART DECO, зелена

36.280,00 ден.29.024,00 ден.✔ залиха

Акција

#900341
Teka Аспиратор за целосно вградување GFH 73, инокс, 73cm

15.000,00 ден.12.000,00 ден.✔ залиха

Акција

#900340
Аспиратор за вградување-телескопски CNL 6415, бел, 60cm

15.000,00 ден.12.000,00 ден.✔ залиха

Акција

#900335
Аспиратор за целосно вградување GFG 2, инокс, 55cm

8.426,00 ден.6.740,80 ден.✔ залиха

Акција

#900189
Аспиратор за целосно вградување GFG 2, бел, 55cm

11.967,00 ден.9.573,60 ден.✔ залиха

Акција

#900127
Аспиратор за целосно вградување GFH 55, инокс, 55cm

8.426,00 ден.6.740,80 ден.✔ залиха

Акција

#71B3550.ONYX
Blum Clip Top Права шарка со вграден блумоушн 110*,Onyx црна

287,00 ден.229,60 ден.✔ залиха

Акција

#900455
Franke Садопер BEL 611, 1B 1D, инокс

10.450,00 ден.8.360,00 ден.✔ залиха

Акција

#900454
Franke Садопер Smartline 2B, инокс

12.390,00 ден.9.912,00 ден.✔ залиха

Акција

#900453
Franke Батерија A BEC, инокс

6.516,00 ден.5.212,80 ден.✔ залиха

Акција

#900452
Franke Садопер ONDA LINE 611 86 инокс, 1B 1D

6.980,00 ден.5.584,00 ден.✔ залиха

Акција

#900451
Franke Садопер ROX-10, Ф510mm,инокс

5.950,00 ден.4.760,00 ден.✔ залиха

Акција

#900445
Franke Батерија Old England, бакар

10.662,00 ден.8.529,60 ден.✔ залиха

Акција

#900444
Franke Батерија Old England, старо злато

10.662,00 ден.8.529,60 ден.✔ залиха

Акција

#900443
Franke Батерија Old England, графит

10.662,00 ден.8.529,60 ден.✔ залиха

Акција

#900442
Franke Батерија Neptune plus, хром

13.031,00 ден.10.424,80 ден.✔ залиха
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ