Распродажба

#1000233
GTV Трафо за лед 12W

423,00 ден.260,00 ден.

Распродажба

#1000232
GTV Трафо за лед 6W

344,00 ден.212,00 ден.

Распродажба

#1000166
GTV Led Светилка 3000K,6W,400lm

1.663,00 ден.678,00 ден.

Распродажба

#1000147
Tulip LED лента бела топла 14,4W/m

438,00 ден.150,00 ден.

Распродажба

#1000145
Tulip LED лента бела ладна 6W/m

256,00 ден.100,00 ден.

Распродажба

#1000143
Tulip LED лента бела топла 6W/m

252,00 ден.100,00 ден.

Распродажба

#1000142
Tulip LED лента бела топла 12W/m

538,00 ден.170,00 ден.

Распродажба

#1000140
Tulip LED лента бела ладна 12W/m

427,00 ден.150,00 ден.

Распродажба

#1000139
Tulip LED лента бела ладна 14.4W/m

412,00 ден.150,00 ден.

Распродажба

#1000135
Tulip LED лента бела топла 6W/m

332,00 ден.120,00 ден.

Распродажба

#1000132
Tulip Трансформатор за LED 100W,24V

3.669,00 ден.1.560,00 ден.

Распродажба

#1000125
Tulip Лед лента 4,8W топло бела

249,00 ден.134,00 ден.

Распродажба

#1000116
GTV Лед светилка Evita црна

1.868,00 ден.980,00 ден.

Распродажба

#1000109
Светилка Led GTV 218mm 1x15W 12V

1.584,00 ден.850,00 ден.

Распродажба

#1000024
ЛЕД лента ладно бела, 7,2W/m, 12V

289,00 ден.185,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET