Распродажба

#900378
Franke Садопер ACQUARIO 1B, гранит,крем

16.289,00 ден.11.400,00 ден.

Распродажба

#900685
Teka ECO Kit за заштеда на вода

812,00 ден.470,00 ден.

Распродажба

#900303
Teka Ладилник за вино со 2 зони

177.962,00 ден.149.550,00 ден.

Распродажба

#900296
Teka Садопер Stage 60 E 816x565mm

17.061,00 ден.9.890,00 ден.

Распродажба

#600180
Emuca Корпа за отпадоци 600mm

8.980,00 ден.1.980,00 ден.

Распродажба

#900261
Franke Батерија Maris хром бела

18.510,00 ден.8.980,00 ден.

Распродажба

#900175
Батерија Teka Монт B 978 песок беж

10.685,00 ден.5.300,00 ден.

Распродажба

#900123
Тава Teka за цедење за Big Bowl 80 1C

4.150,00 ден.3.250,00 ден.

Распродажба

#900112
Батерија Teka Expression хром

19.041,00 ден.8.970,00 ден.

Распродажба

#900108
Батерија Teka Cubus Хром

15.462,00 ден.6.980,00 ден.

Распродажба

#900094
Батерија Teka Inox AR Хром

6.928,00 ден.3.660,00 ден.

Распродажба

#900048
Садопер Teka Universo 45 TG гранит Бел

13.739,00 ден.7.490,00 ден.
ФИЛТЕР
OUTLET