#600570
Peka Држач за елементи, црн

13.507,00 ден.

#600589
Peka Pecasa Профил за на ѕид со покривна маска, црн, L=2200mm

11.542,00 ден.

» Сетот се состои од профил за на ѕид и соодветна покривна маска. Едноставно, јасно и прилагодливо решение за секој простор. Идеален систем за да го организирате просторот во кој што живеете, без разлика дали тоа е дневна соба, домашна канцеларија или гардероба.

#600588
Peka Pecasa Профил за на ѕид со покривна маска, сив, L=2200mm

10.485,00 ден.

» Сетот се состои од профил за на ѕид и соодветна покривна маска. Едноставно, јасно и прилагодливо решение за секој простор. Идеален систем за да го организирате просторот во кој што живеете, без разлика дали тоа е дневна соба, домашна канцеларија или гардероба.

ФИЛТЕР
OUTLET