#600558
Peka Механизам за во висечки елементи на спуштање Pegasus,900mm,бел

77.456,00 ден.

» За елемент со ширина 900mm » Носивост: 10-20kg » Боја: бела » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - 1 механизам за спуштање. - 4 метални полици. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. » Комплетен лифт механизам за висечки елементи на спуштање со вградено меко отворање и затворање. » Со повлекување на рачката полиците се спуштаат до подесеното ниво. » Лесно отстранување на полиците за чистење » Висината на полиците може да се прилагоди според Вашите потреби. » Вградена сопирачка и меко движење на механизам со минимум напор при извлекување. » Подесување на кочницата/ движењето на механизамот. » Гумена подлога против пролизгување.

#600559
Peka Механизам за во висечки елементи на спуштање Pegasus,900mm,антрацит

80.527,00 ден.

» За елемент со ширина 900mm » Носивост: 10-20kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - 1 механизам за спуштање. - 4 метални полици. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. » Комплетен лифт механизам за висечки елементи на спуштање со вградено меко отворање и затворање. » Со повлекување на рачката полиците се спуштаат до подесеното ниво. » Лесно отстранување на полиците за чистење » Висината на полиците може да се прилагоди според Вашите потреби. » Вградена сопирачка и меко движење на механизам со минимум напор при извлекување. » Подесување на кочницата/ движењето на механизамот. » Гумена подлога против пролизгување.

ФИЛТЕР
OUTLET