Акција

#900793
Franke Ладилник за вградување FCB 320NR MS A+

50.051,00 ден.40.040,80 ден.

#700493
Scilm Подлога за вентилација за вграден фрижидер

1.034,00 ден.

» Сетот се состои од: - Подлога за вентилација. - Шраф за прицврстување на подлогата со ногарките. - 4 кујнски ногарки со висина 100mm ( со нивелација до 18mm ). » Ја подобрува циркулацијата на воздухот за подобро функционирање на фрижидерот со што се зголемува работниот век на моторот. Нема потреба од вметнување решетка на цоклата под фрижидерот. Едноставна монтажа и долгорочна стабилност.

#101180
Blum Modul Права шарка за вграден ладилник

187,01 ден.112,20 ден.
ФИЛТЕР