Акција

#900453
Franke Батерија A BEC, инокс

6.516,00 ден.5.212,80 ден.✔ залиха

Акција

#900445
Franke Батерија Old England, бакар

10.662,00 ден.8.529,60 ден.✔ залиха

Акција

#900444
Franke Батерија Old England, старо злато

10.662,00 ден.8.529,60 ден.✔ залиха

Акција

#900443
Franke Батерија Old England, графит

10.662,00 ден.8.529,60 ден.✔ залиха

Акција

#900442
Franke Батерија Neptune plus, хром

13.031,00 ден.10.424,80 ден.✔ залиха

Акција

#900441
Franke Батерија SMART, хром

6.516,00 ден.5.212,80 ден.✔ залиха

Акција

#900440
Franke Батерија Smart pull out, хром, туш на извлекување

11.402,00 ден.9.121,60 ден.✔ залиха

Акција

#900422
Franke Батерија Sirius Pull out, хром, туш на извлекување

7.552,00 ден.6.041,60 ден.✔ залиха

Акција

#900421
Franke Батерија Neptune Evo, хром/поларно бела

15.696,00 ден.12.556,80 ден.✔ залиха

Акција

#900420
Franke Батерија Neptune Evo, хром/црна

15.696,00 ден.12.556,80 ден.✔ залиха

Акција

#900419
Franke Батерија Neptune Evo, хром,

14.364,00 ден.11.491,20 ден.✔ залиха

Акција

#900418
Franke Батерија Elegance, графит,

12.143,00 ден.9.714,40 ден.✔ залиха

Акција

#900417
Franke Батерија Elegance, црна,

12.143,00 ден.9.714,40 ден.✔ залиха
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ