#601033
Peka Вагонетка за висок елемент PLENO STANDARD,1900x600x500mm,антрацит

67.686,00 ден.

» За елемент W x H x L: 1900 x 600 x 500mm » Носивост: 100kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач. - 6 метални полици со фронтови од дабово дрво. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. » Агол на отворање: max.110°. » Компатибилен со стандардни шарки. » Погодни за кујна, дневен простор или гардеробери. » Пристап од три страни. » Синхронизирано лизгање на полици. Прилагодување на висината на полиците. » Може да се монтира лево или десно. » Меко отворање и затворање. » Гумена подлога против пролизгување

#601032
Peka Вагонетка за висок елемент PLENO STANDARD,1900x450x500mm,антрацит

63.311,00 ден.

» За елемент W x H x L: 1900 x 450 x 500mm » Носивост: 100kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач. - 6 метални полици со фронтови од дабово дрво. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. » Агол на отворање: max.110°. » Компатибилен со стандардни шарки. » Погодни за кујна, дневен простор или гардеробери. » Пристап од три страни. » Синхронизирано лизгање на полици. Прилагодување на висината на полиците. » Може да се монтира лево или десно. » Меко отворање и затворање. » Гумена подлога против пролизгување

#601031
Peka Вагонетка за висок елемент PLENO PLUS,1900x600x500mm,антрацит

64.180,00 ден.

» За елемент W x H x L: 1900 x 600 x 500mm » Носивост: 100kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач. - 9 метални полици - 3 полици на врата со длабочина 161mm. - 3 полици во елемент горе со длабочина 268mm. - 3 полици во елемент долу со длабочина 403mm. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици » Агол на отворање: max.110°. » Компатибилен со стандардни шарки. » Капацитет на врата: max. 3kg на полица. » Целосен преглед со само едно отворање на елементот. » Сите полици се лизгаат истовремено » Полици на врата за помали намирници и зачини. » Големите полици автоматски се лизгаат напред при отворање на вратата. » Меко отворање и затворање. » Може да се монтира лево или десно. » Гумена подлога против пролизгување

#601030
Peka Вагонетка за висок елемент PLENO PLUS,1900x600x500mm,бела

61.416,00 ден.

» За елемент W x H x L: 1900 x 600 x 500mm » Носивост: 100kg » Боја: бела » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач. - 9 метални полици - 3 полици на врата со длабочина 161mm. - 3 полици во елемент горе со длабочина 268mm. - 3 полици во елемент долу со длабочина 403mm. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици » Агол на отворање: max.110°. » Компатибилен со стандардни шарки. » Капацитет на врата: max. 3kg на полица. » Целосен преглед со само едно отворање на елементот. » Сите полици се лизгаат истовремено » Полици на врата за помали намирници и зачини. » Големите полици автоматски се лизгаат напред при отворање на вратата. » Меко отворање и затворање. » Може да се монтира лево или десно. » Гумена подлога против пролизгување

#601029
Peka Вагонетка за висок елемент PLENO PLUS FIORO,1900x600x500mm,антрацит

74.476,00 ден.

» За елемент W x H x L: 1900 x 600 x 500mm » Носивост: 100kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач. - 9 метални полици со фронта од дабово дрво - 3 полици на врата со длабочина 161mm. - 3 полици во елемент горе со длабочина 268mm. - 3 полици во елемент долу со длабочина 403mm. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици » Агол на отворање: max.110°. » Компатибилен со стандардни шарки. » Капацитет на врата: max. 3kg на полица. » Целосен преглед со само едно отворање на елементот. » Сите полици се лизгаат истовремено » Полици на врата за помали намирници и зачини. » Големите полици автоматски се лизгаат напред при отворање на вратата. » Меко отворање и затворање. » Може да се монтира лево или десно. » Гумена подлога против пролизгување

#601012
Vibo Вагонетка со висина 1780-2080mm, за елемент 60cm

38.025,00 ден.

» За ширина на елемент 600mm » Висина на елемент: 1780 - 2080mm » Боја: хром сјај » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - 1 х Рамка за вагонетка - 1 х Лизгач за рамка - 3 х Држачи за фронт - 5 х Полици за вагонетка

#601011
Vibo Вагонетка со висина 1780-2080mm, за елемент 50cm

35.363,00 ден.

» За ширина на елемент 500mm » Висина на елемент: 1780 - 2080mm » Боја: хром сјај » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - 1 х Рамка за вагонетка - 1 х Лизгач за рамка - 3 х Држачи за фронт - 5 х Полици за вагонетка

#601010
Vibo Вагонетка со висина 1780-2080mm, за елемент 45cm

35.027,00 ден.

» За ширина на елемент 450mm » Висина на елемент: 1780 - 2080mm » Боја: хром сјај » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - 1 х Рамка за вагонетка - 1 х Лизгач за рамка - 3 х Држачи за фронт - 5 х Полици за вагонетка

#601009
Vibo Вагонетка со висина 1780-2080mm, за елемент 40cm

33.843,00 ден.

» За ширина на елемент 400mm » Висина на елемент: 1780 - 2080mm » Боја: хром сјај » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - 1 х Рамка за вагонетка - 1 х Лизгач за рамка - 3 х Држачи за фронт - 5 х Полици за вагонетка

#601008
Vibo Вагонетка со висина 1780-2080mm, за елемент 30cm

32.012,00 ден.

» За ширина на елемент 300mm » Висина на елемент: 1780 - 2080mm » Боја: хром сјај » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - 1 х Рамка за вагонетка - 1 х Лизгач за рамка - 3 х Држачи за фронт - 5 х Полици за вагонетка

#600545
Peka Фиока на извлекување Extendo Fiolo,антрацит,900mm

16.609,00 ден.

» За ширина на елемент 900mm » Носивост: 25kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - 1 метална полица со фронт од дабово дрво. - 1 пар Blum Tandem лизгачи со целосно отворање со меко затворање. - Гумена подлога против пролизгување. » Погодни за употреба како отворени полици или како внатрешна полица зад лизгачки врати или врата со шарки.

#600544
Peka Фиока на извлекување Extendo Fiolo,антрацит,600mm

14.154,00 ден.

» За ширина на елемент 600mm » Носивост: 25kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - 1 метална полица со фронт од дабово дрво. - 1 пар Blum Tandem лизгачи со целосно отворање со меко затворање. - Гумена подлога против пролизгување. » Погодни за употреба како отворени полици или како внатрешна полица зад лизгачки врати или врата со шарки.

#600543
Peka Фиока на извлекување Extendo Fiolo,антрацит,450mm

12.685,00 ден.

» За ширина на елемент 450mm » Носивост: 25kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - 1 метална полица со фронт од дабово дрво. - 1 пар Blum Tandem лизгачи со целосно отворање со меко затворање. - Гумена подлога против пролизгување. » Погодни за употреба како отворени полици или како внатрешна полица зад лизгачки врати или врата со шарки.

#600542
Peka Вагонетка за висок елемент STANDARD FIORO,450mm,антрацит

58.978,00 ден.

» За ширина на елемент 450mm » Носивост: 120kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач со целосно извлекување со меко отворање и затворање. - 5 метални полици со страници од дабово дрво. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. - Држачи за фронт. » Длабочина на внатрешноста: min. 500mm. » Стандардно извлекување на вагонетката со целосен преглед на продуктите. » Пристап од две страни. » Меко отворање и затворање » Прилагодување на висината на полиците за максимално искористување.

#600541
Peka Вагонетка за висок елемент STANDARD FIORO,400mm,антрацит

57.694,00 ден.

» За ширина на елемент 400mm » Носивост: 120kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач со целосно извлекување со меко отворање и затворање. - 5 метални полици со страници од дабово дрво. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. - Држачи за фронт. » Длабочина на внатрешноста: min. 500mm. » Стандардно извлекување на вагонетката со целосен преглед на продуктите. » Пристап од две страни. » Меко отворање и затворање » Прилагодување на висината на полиците за максимално искористување.

#600540
Peka Вагонетка за висок елемент STANDARD FIORO,300mm,антрацит

54.049,00 ден.

» За ширина на елемент 300mm » Носивост: 120kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач со целосно извлекување со меко отворање и затворање. - 5 метални полици со страници од дабово дрво. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. - Држачи за фронт. » Длабочина на внатрешноста: min. 500mm. » Стандардно извлекување на вагонетката со целосен преглед на продуктите. » Пристап од две страни. » Меко отворање и затворање » Прилагодување на висината на полиците за максимално искористување.

#600539
Peka Вагонетка за висок елемент STANDARD FIORO,150mm,антрацит

51.664,00 ден.

» За ширина на елемент 150mm » Носивост: 120kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач со целосно извлекување со меко отворање и затворање. - 5 метални полици со страници од дабово дрво. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. - Држачи за фронт. » Длабочина на внатрешноста: min. 500mm. » Стандардно извлекување на вагонетката со целосен преглед на продуктите. » Пристап од две страни. » Меко отворање и затворање » Прилагодување на висината на полиците за максимално искористување.

#600538
Peka Вагонетка за висок елемент STANDARD LIBELL,450mm,антрацит

49.470,00 ден.

» За ширина на елемент 450mm » Носивост: 120kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач со целосно извлекување со меко отворање и затворање. - 5 метални полици. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. - Држачи за фронт. » Длабочина на внатрешноста: min. 500mm. » Стандардно извлекување на вагонетката со целосен преглед на продуктите. » Пристап од две страни. » Меко отворање и затворање » Прилагодување на висината на полиците за максимално искористување.

#600537
Peka Вагонетка за висок елемент STANDARD LIBELL,400mm,антрацит

48.548,00 ден.

» За ширина на елемент 400mm » Носивост: 120kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач со целосно извлекување со меко отворање и затворање. - 5 метални полици. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. - Држачи за фронт. » Длабочина на внатрешноста: min. 500mm. » Стандардно извлекување на вагонетката со целосен преглед на продуктите. » Пристап од две страни. » Меко отворање и затворање » Прилагодување на висината на полиците за максимално искористување.

#600536
Peka Вагонетка за висок елемент STANDARD LIBELL,300mm,антрацит

45.085,00 ден.

» За ширина на елемент 300mm » Носивост: 120kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач со целосно извлекување со меко отворање и затворање. - 5 метални полици. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. - Држачи за фронт. » Длабочина на внатрешноста: min. 500mm. » Стандардно извлекување на вагонетката со целосен преглед на продуктите. » Пристап од две страни. » Меко отворање и затворање » Прилагодување на висината на полиците за максимално искористување.

#600535
Peka Вагонетка за висок елемент STANDARD LIBELL,150mm,антрацит

45.474,00 ден.

» За ширина на елемент 150mm » Носивост: 120kg » Боја: антрацит » Целосно отворање » Меко затворање » Сетот се состои од: - Рамка и лизгач со целосно извлекување со меко отворање и затворање. - 5 метални полици. - Гумена подлога против пролизгување за сите полици. - Држачи за фронт. » Длабочина на внатрешноста: min. 500mm. » Стандардно извлекување на вагонетката со целосен преглед на продуктите. » Пристап од две страни. » Меко отворање и затворање » Прилагодување на висината на полиците за максимално искористување.

ФИЛТЕР