Акција

#900706
Franke Аспиратор надворешен FPJ 615 V BK А/SS, стаклен, црна

28.074,00 ден.22.459,20 ден.✔ залиха

Акција

#900695
Franke Аспиратор за целосно вградување FBI 502HXSL

8.970,00 ден.7.176,00 ден.✔ залиха

Акција

#900450
Franke Аспиратор IMPRESS, кафена

56.270,00 ден.45.016,00 ден.✔ залиха

Акција

#900449
Franke Аспиратор IMPRESS, црна

56.270,00 ден.45.016,00 ден.✔ залиха

Акција

#900448
Franke Аспиратор SMART DECO, сина

36.280,00 ден.29.024,00 ден.✔ залиха

Акција

#900447
Franke Аспиратор SMART DECO, жолта

36.280,00 ден.29.024,00 ден.✔ залиха

Акција

#900446
Franke Аспиратор SMART DECO, зелена

36.280,00 ден.29.024,00 ден.✔ залиха

Акција

#900341
Teka Аспиратор за целосно вградување GFH 73, инокс, 73cm

15.000,00 ден.12.000,00 ден.✔ залиха

Акција

#900340
Аспиратор за вградување-телескопски CNL 6415, бел, 60cm

15.000,00 ден.12.000,00 ден.✔ залиха

Акција

#900335
Аспиратор за целосно вградување GFG 2, инокс, 55cm

8.426,00 ден.6.740,80 ден.✔ залиха

Акција

#900189
Аспиратор за целосно вградување GFG 2, бел, 55cm

11.967,00 ден.9.573,60 ден.✔ залиха

Акција

#900127
Аспиратор за целосно вградување GFH 55, инокс, 55cm

8.426,00 ден.6.740,80 ден.✔ залиха

#1100095
Strong Решетка за вентилација, 400x100mm, златна

216,00 ден.✘ залиха

#1100094
Strong Решетка за вентилација, 400x80mm, златна

172,00 ден.✘ залиха

#1100093
Strong Решетка за вентилација, 400x60mm, златна

160,00 ден.✘ залиха

#1100088
Strong Решетка за вентилација, 400x100mm, бела

216,00 ден.✘ залиха

#1100087
Strong Решетка за вентилација, 250x100mm, бела

137,00 ден.✘ залиха

#1100086
Strong Решетка за вентилација, 1000x80mm, бела

428,00 ден.✘ залиха
ФИЛТЕР
КАТЕГОРИИ